joi, 2 mai 2019

Întâlnire periculoasă // Meredith Wild




Hotărâtă să lase în urmă un trecut dureros, Erica Hathaway învață de timpuriu să se descurce pe cont propriu. Imediat după absolvire, se trezește în fața unei comisii de investitori care îi vor sprijini sau îi vor desființa debutul în lumea afacerilor. Singurul lucru la care însă nu s-a gândit e că-l va întâlni pe hackerul miliardar Blake Landon. 

Arogant și fermecător, Blake nu acceptă să fie refuzat. Hotărât s-o cucerească pe Erica, luptă să-i câștige încrederea și s-o facă să renunțe la prudență, chiar dacă asta înseamnă să renunțe el însuși la nevoia de a deține controlul în orice situație.


În primul rând mi-a plăcut această carte pentru că autoarea a reușit să construiască personaje atât de complexe. Protagonista m-a impresionat prin tăria ei, nu s-a lăsat cu una cu două în brațele bărbatului fermecător și arogant. A fost tare pe poziții și a știut ce vrea. Nu a fost o carte clasică de dragoste a avut și elemente care să te țină în suspans și a avut chiar o parte care m-a șochat atât de tare, cum toate s-au îmbinat într-un anumit punct și în final au avut sens.

Erica nu este o fată de bani gata, este o fată care a muncit pentru a-și face o afacere pentru a putea fi pe picioarele ei, fără sprijinul nimănui, fără o familie care să îi fie alături. Erica nu a avut o viață perfectă, trecutul ei este unul dureros, un trecut care iese la iveală pe parcursul cărții.

Povestea dintre Blake și Erica este o poveste din care avem de învățat și noi, dar și ei. Blake învață să cedeze, fiind obsedat de control, iar Erica învață să aibă încredere, încrederea ei fiind foarte greu de câștigat. Noi învățăm că într-o relație trebuie să cedăm unul de la altul, trebuie să echilibrăm lucrurile și trebuie să ne respectăm reciproc, trebuie să ascultăm nevoile celuilalt.

Aceasta este prima carte din seria Hacker. O carte care a avut un final ciudat, nu știu cum să îl descriu altfel, un final la care nu mă așteptam, însă vedem cum sunt celelalte. Cartea o puteți achiziționa de pe LibrisCarturesti, și de pe site-ul editurii Trei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu