duminică, 2 iunie 2019

Malakai (1 & 2 ) - A. Stephanie

   
     Printre teze, teste, proiecte, concursuri, am reușit să citesc aceste două cărți senzaționale, primite de la Bookzone, și le mulțumesc din suflet. Acum timpul îmi permite și mie să mă așez frumos la birou, cu cărțile lângă mine și să scriu.

     Malakai, un nume neobișnuit, o persoană neînțeleasă și o fire contradictorie. Malakai, spune povestea Hannei, o fată care și-a schimbat viața, fiindcă nu a luat autobuzul. Știu că sună ciudat, dar este adevărat, uneori, fără să ne dăm seama, o decizie banală, am spune noi, ne poate schimba viața definitiv, iar Hannah știe acest lucru. Hannah vede tragicul accident al lui Malakai, și mai mult decât atât, îl salvează. Și de atunci, între ei s-a înfiripat această conexiune.

     Primul volum, ne introduce în povestea celor doi, o poveste plină de certuri, dar și de momente frumoase, comice chiar. În volumul doi, intrăm cu adevărat în poveste, începem să înțelegem lucrurile petrecute în primul volum, volumul doi ne răspunde la întrebări, volumul doi ne va face praf.

     Să vă spun cum vă veți simți: citind primul volum veți avea fluturi în stomac, când îl veți termina veți rămâne șocați, așa că, vă apucați de volumul 2, îl cițiți, vă va șoca, vă veți face speranțe, după veți fi distruși, la final cartea vă va lua bucățile rămase, vi le va reasambla, pentru a vă distruge din nou.

     Ambele volume sunt scrise din perspectiva Hannei, numai Epilogul, de la finalul ultimului volum este din perspectiva lui Malakai.

     Malakai m-a schimbat... după ce am citit aceste cărți am plâns, pentru că am înțeles că nu totul este frumos și roz, nu fiecare poveste de dragoste este așa cum pare, fiecare om are dedesubturile lui, iar acele dedesubturi nu sunt așa de neimportante pe cât par.

     Vă spun sincer, nu am citit în viața mea ceva asemănător cu aceste cărți. Aceste cărți m-au făcut să simt lucruri pe care nu șiam că le pot simți, să văd lucruri pe care nu le-am mai văzut și să le înțeleg cu totul altfel. Pentru mine nu mai sunt niște cărți, înseamnă mult mai mult. Am trecut prin toate stările posibile citind aceste cărți.

     Malakai este mai mult decât un nume, o carte sau o poveste, este o lecție de viață. Fiecare ar trebui să citească aceste cărți, toată lumea trebuie să știe de Malakai.
   
     Dacă vreți să vă achiziționați aceste cărți, la un preț super bun, aveți aici link-ul: Pachet Malakai.


Recenzie scrisă de Mureșan Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu