duminică, 6 ianuarie 2019

# 2019 # Cărți

Wildcard // -Marie Lu-

Bună tuturor!



Azi vreau să vă vorbesc despre o nouă carte și aceasta fiind Wildcard, continuarea cărții Warcross,  la care aveți recenzia AICI.

ESTE TIMPUL 

PENTRU 

REVANȘĂ!


Obsesia Warcross continuă, iar curajoasa Emika Chen, devenită vânător de recompense, nu poate sta deoparte, chiar dacă e ușor derutată. Acum că a aflat motivul pentru care miliardarul Hideo Tanaka a creat noul algoritm NeuroLink, tânăra nu mai știe în cine să aibă încredere.

Cu toate acestea, e hotărâtă să dejoace monstruasele planuri ticluite de genialul Hideo. Cineva însă a pus o recompensă uriașă pe capul ei, așadar, vânătorul devine vânat. Singura șansă de supraviețuire a tinerei este să se asocieze cu misteriosul Zero și teribilii lui acoliți, membrii grupului Mantiile Negre. Curând, Emika descoperă că protectorul ei are un trecut tulburător, iar sprijinul lui are un preț. Va fi, oare, gata să îl plătească? Și ce se va alege de iubirea ei pentru Hideo?

SOARTA OMENIRII

ATÂRNĂ DE UN FIR DE PĂR.

TABERELE SUNT GATA SĂ SE ÎNCAIERE.





După părerea mea, această carte a fost mult mai emoționantă decât prima, concentrându-se mai mult pe emotiile trăite, a fost mai intensă din punct de vedere informațional și a fost o carte care m-a pus pe gânduri. Deși este un thriller SF, prin modul de descriere, m-a făcut să și lăcrimez, ceea ce este cu totul neașteptat luând în vedere categoria în care se integrează. Nu vreau să vă dau spoilere, mai ales dacă sunt printre voi care nu au citit prima carte, așa că nu voi intra în mai multe detalii.

După ce Emika află de planurile lui Hideo nu mai poate avea aceeași părere despre el, însă nu poate să își reprime sentimentele pe care le nutrește. Așa că, pe tot parcursul cărții, între lupta ei de a rămâne în viață și de a dezlega misterle din jurul ei, aflăm lucruri care vor complica situația, dar lucruri care se vor așeza la locul lor.

Înainte să citesc Warcross nu aveam așteptări prea mari, dar până la urmă a intrat în topul favoritelor mele, când a apărut Wildcard, am fost puțin emoționată, pentru că, de la aceasta, aveam foarte mari așteptări și nu vroiam să mă dezamăgească, dar am citit-o atât de repede, poate prea repede, și a reușit să mă impresioneze în mod plăcut, emoționându-mă și făcându-mă să realizez cât de imporatntă este dragostea față de cei din familie, față de cei care te iubesc, m-a ajutat să înțeleg ce poate face suferința din oameni și la ce lucruri oribile ne poate duce ura.

Această serie merită citită, pentru că este plină de adrenalină și mister, este genul acela de SF ușor de citit, cu puțin romantism și multe secrete, iar finalul primei cărți te șochează și ai nevoie nepărat de a doua, fiindcă va fi ca o gură de aer proaspăt, este o serie plină de răsturnări de situație. V-o recomand cu drag!

Sursa Pinterest



Citate:

Cândva, a fost mâna care m-a tras la suprafață. Acum, vreau să fac același lucru pentru el.

Când lumea e întunecoasă, ghidează-te după propria lumină.

- Mă tem că fiecare dată când te văd va fi ultima. 



Recenzie realizată de Mureșan Maria


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us @just_me_and_my_books



@just_me_and_my_books