luni, 18 iunie 2018

# Cărți # Colaborare

Revertis

Revertis

Laura Nureldin


"Când ești nemuritor, 'niciodată' înseamnă foarte mult timp"



     O poveste de dragoste presărată cu mistere și secretele trecutului care continuă să bântuie, o poveste a cărei protagoniști sunt vampirii. Ce ți-ai putea dori mai mult?
     Laura Nureldin este o autoare care prin creativitatea ei a reușit să aducă la viață personaje la care nici nu ai visat, personaje care prin caracterul lor unic au reușit să te transpună în mijlocul poveștii, în mijlocul New York-ului.
     Lauren B. Callis este o femeie care a urât vampirii, care a fost împreună cu unul, dar nu a mai rezistat și a fugit de el, de ceea ce este el, a fugit de un vampir, ca până la urmă să ajungă unul. Până să poată trece peste toate cele întâmplate, Lauren, a avut nevoie de ajutor, a avut nevoie de sprijin, care i-a fost oferit de o micuță vrăjitoare. Fără micuța vrăjitoare, aceasta nu ar fi ajuns cel mai căutat organizator de evenimente, nu ar fi ajuns lângă un bărbat care o iubește și o prețuiește, nu ar fi ajuns un vampir, care să se poată pierde printre oameni. După ce a fost transformată de către Jerome, între cei doi s-a creat o legătură mai presus de cea de creator și vampir nou, s-a creat o legătură care a dăinuit peste sute de ani, și încă dăinuie.
     Cartea are evenimente care se petrec în trecut, dar și în prezent, evenimente care privesc viața lui Lauren, evenimentele din trecut sunt viața ei din primii ani în care a devenit vampir, primii ani în care a făcut tot posibilul pentru a-și crea viața pe care o are acum, iar cele din prezent sunt evenimentele care întocmesc acțiunea cărții.



     Această carte a ajuns în mâinile mele printr-o colaborare, o colaborare de care sunt foarte mulțumită, o colaborare, care mi-a dat ocazia să fac cunoștință cu vampiri noi, vampiri care încearcă să ducă o viață normală, o viață de care să se bucure, vampiri care și-au făurit propria poveste de dragoste, care nu se va sfârși niciodată.
     Mulțumesc autoarei, Laura Nureldin, pentru această carte, o carte care nu m-a dezamăgit, o carte care mi-a întrecut așteptările.
     Vă recomand, din tot sufletul, această carte plină de evenimente neașteptate, de evenimente care te întorc cu susul în jos, evenimente care te ajută să înțelegi acțiunea cărții, care te ajută să înțelegi sentimentele personajelor.
     Voi ați simțit vreodată nevoia să fugiți de trecut, dar până la urmă trecutul v-a ajuns din urmă și ați fost nevoiți să-l înfruntați?


Recenzie realizată de Mureșan Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us @just_me_and_my_books



@just_me_and_my_books