miercuri, 1 noiembrie 2017

# Recenzie # Serial

Once Upon A Time - sezonul 1, episodul 22

~ Once Upon A Time ( O.U.T )





     Dragostea adevarată este mai puternică decât orice. În episodul final Emma rupe blestemul, iar toți își amintesc de viețile lor de dinainte. Primul episod a început cu salvarea Albei-ca-Zăpada de către prinț și așa se întamplă și în ultimul episod. Pe parcursul sezonului sunt prezentate în fiecare episod câte o nouă poveste care are legătură cu Albă-ca-Zăpada și Prințul Fermecător. 

     ,,Toată magia vine cu un preț", această replică i-a dat bătăi de cap Reginei. Ea își dă seama că Emma poate rupe blestemul și de aceea își folosește ultimul strop de magie pe care îl mai are în lumea aceasta și aduce mărul otrăvit ca să o adoarmă pe Emma. Emma vrea să plece din oraș, așa că Henry merge la ea și îi demonstrează că blestemul este real, mâncând din plăcinta cu mărul otrăvit. Emma începe să credă pentru a-l salva pe Henry, se luptă cu balaurul pentru a obține poțiunea cu dragostea adevarată. Rumpelstiltskin o păcălește și îi fură poțiunea. Emma și Regina primesc un telefon de la spital, aflând că Henry a murit. 

     Emma îi spune că îl iubește și îl pupă pe frunte, în momentul acela Henry se trezește și blestemul se rupe, cu ajutorul sărutului din dragoste adevarată.



                                      

( Fotografiile sunt de pe Pinterest )
Recenzie realizată de Mureșan Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us @just_me_and_my_books



@just_me_and_my_books