luni, 8 ianuarie 2018

# Cărți # Recenzie

Etajul o mie

Etajul o mie 

                      Katharine McGee




     O lume nouă, în care toate trebuie să fie perfecte. O lume nouă, în care trebuie să reziști. O lume nouă, plină de secrete.
     Etajul o mie, este o carte plină de surprize, care te va ține cu sufletul la gură, o carte care te va ajuta sa privești lumea cu alți ochi, care îți va arăta câte se pot întâmpla în doar două luni. Cinci personaje principale, cinci povești de viață diferite, care la un moment dat se intersectează și toate o iau razna, secretele ies la iveală, prieteniile se destramă, viețile tuturor sunt puse în joc.
     O viață perfectă nu este mereu ceea ce ne trebuie. O viață perfectă nu înseamnă să fi proiectat genetic, să arați perfect, să locuiești deasupra tuturor, să le ai pe toate, aproape pe toate. O viață perfectă înseamnă o viață cu persoana iubită, înseamnă să poți spune ceea ce dorești, înseamnă să fi lângă familia ta, înseamnă să fi cu persoana pe care o iubești, înseamnă să fii iubită.



     Avery Fuller fata perfectă care locuiește deasupra tuturor, la etajul o mie. Ea are un secret care îi poate schimba viața, un secret care o macină de ani de zile, un secret pe care nu îl poate dezvălui nimănui.
     Leda Cole o fată care știe ce înseamnă dependența, o fată cu un secret murdar. Din cauza unor secrete multe prietenii se pot destrăma, iar Leda și Avery au învațat asta din propria experiență.
     Eris Dodd-Radson este o fată obișnuită cu luxul, cu viața fără de griji, însă toate acestea se schimbă când un secret iese la iveală și va învața ce însemnă a nu avea, a spune nu petrecerilor, a-ți da seama cine ești cu adevărat.
     Rylin Myers o fată de la etajele inferioare care ajunge să își dea seama că până acum viața pe care a dus-o nu avea nici-un sens, ea ajunge să se gândească mai mult la cei din jur și la propria persoană, ajunge să înțeleagă ce vrea de la viață.
     Watzahan Bakradi un băiat inteligent cu un mic secret în minte. Un mic secret pe care îl poartă cu el zi de zi. El ajunge să fie șantajat, datorită secretului pe care îl are, ajunge să mintă, ajunge să acopere pe cineva vinovat. Un hacker care se îndrăgostește de persoana nepotrivită, care se lasă sedus de persoana greșită.

   Etajul o mie, este prima carte citită în acest an și sunt foarte mulțumită de alegerea făcută. Este o carte care m-a impresionat fiind scrisă din perspectiva unei lumi total diferite din anul 2118. O lume plină de tehnologie, plină de petreceri, haine și secrete.







      Recenzie realizată de Mureșan Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us @just_me_and_my_books



@just_me_and_my_books